Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή

Ιδιόκτητος Φωτοβολταϊκός σταθμός 100kWp σε trackers στην Κατερίνη 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SolarWorld Distributor 2012

       Για ακόμα μία χρονιά ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός οίκος φωτοβολταϊκών παγκοσμίως, εμπιστεύεται τον όμιλο Compa Solar για την αντιπροσώπευση και υποστήριξη των προϊόντων του στην Ελλάδα.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Fronius Service Partner

Compa Solar - Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή Ο.Ε.   Επίσημοι συνεργάτες του Αυστριακού οίκου Fronius GmBH.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενεργειακή Στέγη 10kW

Πρόγραμμα "Φωτοβολταϊκά σε στέγες 10kW".   Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στα φωτοβολταϊκά και κερδίστε 7.500€ ετησίως με την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων Compa Solar Energy Roof στην στέγη σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενεργειακή στέγη 20kWp

  Πολυχώρος Ευκαρπίδη στο κέντρο της Κατερίνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενεργειακή στέγη 100kWp

  Tracker μονού άξονα σε βιομηχανική στέγη 100kW στον Κορινό Πιερίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτοβολταϊκά σε αγρούς

Φωτοβολταϊκός σταθμός στην Ορεστιάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑρχικήΟλυμπιακή Φωτοβολταϊκή

Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή ΟΕ

Εκτύπωση

 dsc_2458_crop

Η Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή ΟΕ θυγατρική εταιρία της Compa Solar ιδρύθηκε το 2006 από τους Νικ. Βακάλη (Μηχ. Λογισμικού ΑΠΘ) και Χαρ. Σαλμανλή (Μηχ. Μηχανικός ΑΠΘ) με σκοπό την κατασκευή ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών σταθμών στο Ν. Πιερίας. Στηριζόμενοι στην εμπειρία της Compa Solar σε φωτοβολταϊκά συστήματα και εγκαταστάσεις ΑΠΕ από το 1998 αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις.

Η εταιρία διαθέτει 2 ιδιόκτητους  φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνδεδεμένους με τη ΔΕΗ και 2 φ/β σταθμούς σε κατασκευή. Ο πρώτος φ/β σταθμός της Ολυμπιακής ισχύος 100kWp σε περιστρεφόμενα συστήματα trackers ολοκληρώθηκε και συνδέθηκε με τη ΔΕΗ τον Μάιο 2008. Ο όμιλος σήμερα διαχειρίζεται έργα πολλών MWp σε όλη την Ελλάδα.

Πιστοποιητικό ISO 9001

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO9001:2008 από την TUV Austria με αριθμό πιστοποιητικού 01012076.

ISO9001


Προχωράμε μπροστά, ενισχύουμε την ενεργειακή ανάπτυξη, με κατασκευές νέων ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών σταθμών αλλά και τρίτων επενδυτών.

Στους φωτοβολταϊκούς σταθμούς μας πραγματοποιούνται σεμινάρια σε τεχνικούς, εγκαταστάτες και εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων και τεχνικών σχολών.

Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή ΟΕ