ΑρχικήΕνεργειακή Στέγη 10kW
« Προηγούμενο    Επόμενο »

Φωτοβολταϊκά συστήματα 10kWp σε στέγες

Πρόγραμμα "Φωτοβολταϊκά σε στέγες" έως 10kWp.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στα φωτοβολταϊκά και κερδίστε έως 3.500€ ετησίως με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών Compa Solar Energy Roof στην στέγη σας.

 

Compa Solar Energy Roof

Τα διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα Compa Solar Energy Roof συνδέονται απευθείας στο δίκτυο της ΔΕΗ. Η παραγόμενη ενέργεια πωλείται με 25ετή σύμβαση στη ΔΕΗ με 0,25€/kWh σύμφωνα με το πρόγραμμα «φωτοβολταϊκά σε στέγες» του υπουργείου ανάπτυξης. Τα ετήσια έσοδα του συστήματος (10kW) ξεπερνούν τις 3.500€ και εκταμιεύονται στον λογαριασμό σας χωρίς διαδικασίες.

 

Μέγιστη ποιότητα, Γερμανική Τεχνολογία υψηλής απόδοσης.

Χρησιμοποιούμε βραβευμένα φωτοβολταϊκά υψηλής απόδοσης της SolarWorld σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα inverters στην παγκόσμια αγορά.

Πολυετής εμπειρία στα φωτοβολταϊκά συστήματα, έξυπνος σχεδιασμός

Τοποθετούμε φωτοβολταϊκά σε κατοικίες από το 1998. Η πολυετής εμπειρία μας κατατάσει στους καλύτερους στην Ελλάδα. Οι τεχνικές μας βελτιώνονται συνεχώς με αποτέλεσμα τις υψηλότερες επιδόσεις σε κάθε περίπτωση.

Γραπτή Εγγύηση 20 ετών υψηλής απόδοσης

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα Compa Solar Energy Roof συνοδεύονται από εγγύηση καλής απόδοσης 20 ετών. Η μεγαλύτερη εγγύηση καλής απόδοσης στην αγορά.

Γραμμική εγγύηση στα φωτοβολταϊκά SolarWorld 25 ετών

Η πρώτη εταιρία κατασκευής φωτοβολταϊκών που προσφέρει γραμμική εγγύηση 25 ετών. Με 30 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή εγγυάται ότι η μείωση της απόδοσης δεν θα ξεπεράσει το 0,7% ετησίως για τα επόμενα 25 χρόνια.

Άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα Compa Solar διακρίνονται για την σχέση τιμής / ποιότητας. Έλαβαν την πρώτη θέση ποιότητας κατασκευής / υψηλής απόδοσης από την επιτροπή παραλαβής ιδιωτικών επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας το 2009.

Εγγυήσεις

  • 25 χρόνια γραμμική εγγύηση για τα φωτοβολταϊκά SolarWorld AG
  • 20 χρόνια εγγύηση για τον μετατροπέα Fronius (5 χρόνια βασική εγγύηση, 20 χρόνια με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης)
  • 20 χρόνια εγγύηση για τις βάσεις στήριξης και τις καλωδιώσεις
  • 20 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (5 χρόνια βασική εγγύηση, 20 χρόνια με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης) για όλα τα συστήματα Compa Solar Energy Roof.

Συντήρηση

Δεν απαιτείται καθόλου συντήρηση στα φωτοβολταϊκά συστήματα Compa Solar. Οι φωτοβολταϊκοί συλλέκτες SolarWorld SunModule Plus διαθέτουν ειδική επίστρωση στο γυαλί τους με αποτέλεσμα να μην συγκρατεί βρωμιές στην επιφάνεια του. Έτσι εξασφαλίζεται η υψηλή απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Έλεγχος – Διαχείριση

Το σύστημα συνδέεται μέσω του software με ηλεκτρονικό υπολογιστή και καταγράφονται όλες οι παράμετροι και τα δεδομένα του. Ελέγχει καθημερινά την παραγωγή ενέργειας ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και ειδοποιεί με mail ή fax ή SMS σε οποιαδήποτε περίπτωση σφάλματος. Η παρακολούθηση του συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με δίκτυο internet. Κατεβάστε δωρεάν το λογισμικό Fronius IG ACCESS και demo δεδομένα»»  

Χρηματοδότηση

Εκμεταλλευτείτε τα προγράμματα χρηματοδότησης της Compa Solar με τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Χρηματοδοτούμε το 100% του αρχικού κεφαλαίου συμπεριλαμβάνοντας και το κόστος σύνδεσης με τη ΔΕΗ. Το πρόγραμμα προσφέρεται χωρίς εξασφαλίσεις και προσημειώσεις για δόσεις από 36 έως 120 μήνες.

Έξυπνος Σχεδιασμός.

Το Α και το Ω σε κάθε εγκατάσταση. Τα καλύτερα υλικά της αγοράς δεν αρκούν αν δεν σχεδιαστεί σωστά το φωτοβολταϊκό σύστημα. Οι μηχανικοί μας και το τεχνικό τμήμα σχεδιάζουν προσεκτικά κάθε σημείο λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση και τις υψηλές αποδόσεις.   Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες μελετών αιτήσεων, σύμβασης με τη ΔΕΗ και χρηματοδότησης χωρίς χρέωση.

 

Φωτοβολταϊκά SolarWorld Sun Module Plus (Germany, USA)

 Οι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς (photon test 2006,2007,2008,2009,2010). Ποιότητα αιχμής με ειδικό αυτοκαθαριζόμενο κρύσταλλο που δεν κατακρατά βρωμιές στην επιφάνεια του. Διαθέτει την μοναδική γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 ετών και την ποιότητα κατασκευής SolarWorld.

Μετατροπέα δικτύου Fronius ή SMA (Austria, Germany)

Μετατροπείς υψηλών αποδόσεων με έξυπνες λειτουργίες. Διαθέτουν μεγάλη οθόνη LCD όπου καταγράφονται όλες οι παράμετροι του φωτοβολταϊκού συστήματος. Παρακολουθήστε τα κέρδη σας ημερησίως, τις αποδόσεις και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα. Συνδέστε τον υπολογιστή σας και αποθηκεύστε τα δεδομένα ως γραφήματα. Η ημερήσια παραγωγή ενέργειας αποστέλεται καθημερινά στο mail  (energy report) καθώς και όλα τα μηνύματα σφαλμάτων ώστε να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό παραγωγής.

Σύστημα Στήριξης (Germany, GR)

Για να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος ολα τα υλικά που χρησιμοποιούμε σχεδιάζονται και επιλέγονται προσεκτικά για την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Πιστοποιημένο κατά TUV σύστημα στήριξης των φωτοβολταϊκών. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο με όλα τα επιμέρους υλικά (βίδες, σύνδεσμοι) ανοξείδωτα. Διατίθεται για στέγη με κεραμίδι, στέγη με ασφαλτικό και επίπεδες επιφάνειες (δώματα, ταράτσες, έδαφος).

Καλώδια (Germany)

Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας καλώδια Solar OFlex που συνοδεύονται από 20 χρόνια εγγύηση. Όλα τα καλώδια του συστήματος διαστασιολογούνται με ειδικό λογισμικό για κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε οι απώλειες να μην ξεπερνούν το 0,3%.

Προστασία (Germany)

Τοποθετούμε επιπλέον πίνακα με όλες τις απαραίτητες ασφάλειες για την ασφαλή λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος και τουλάχιστον 2 αντικεραυνικά για προστασία από κρουστικές υπερτάσεις. Μειώνουμε στο ελάχιστο τις πιθανότητες βλάβης από εξωτερικούς παράγοντες (κεραυνικά πλήγματα, υπερτάσεις από την ΔΕΗ).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το κατάλληλο φωτοβολταϊκό σύστημα για την κατοικία σας.

   

Γενικά

Πρόκειται για μία μικρή οικιακή επένδυση με πολύ καλές αποδόσεις.

Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται συνήθως εντός 30 ημερών και ο επενδυτής υπογράφει σύμβαση με τη ΔΕΗ για 25 χρόνια με τιμή πώλησης 0,25€/kWh.

Ο χρόνος τοποθέτησης – εγκατάστασης δεν διαρκεί συνήθως παραπάνω από 2 ημέρες και το σύστημα τίθεται σε λειτουργία με έσοδά από την πρώτη ημέρα.

Φωτοβολταϊκά σε στέγες 10kWp

 Απόδοση – Πληρωμές
Τα ετήσια έσοδα που προκύπτουν από σύστημα ισχύος 10kWp είναι της τάξεως των 3.500€ και εκταμιεύονται κάθε 4 μήνες μαζί με τον λογαριασμό κατανάλωσης ρεύματος της κατοικίας.

Η ιδανική απόδοση αναφέρεται σε νότιο προσανατολισμό και με γωνία περίπου 30º. Αν ο προσανατολισμός της στέγης δεν είναι νότιος τότε υπάρχουν μικρές απώλειες. Κατάλληλες είναι όλες οι πλευρές μίας στέγης εκτός της βορινής όπου οι απώλειες ξεπερνούν το 35%.

 

Προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα
Μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα όλες οι κατοικίες και εγκαταστάσεις μικρών επιχειρήσεων με νόμιμη οικοδομική άδεια και ενεργοποιημένη σύνδεση με τη ΔΕΗ. Αίτηση έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν μόνο οι ιδιοκτήτες.

Δεν υπάρχει υποχρέωση τήρησης βιβλίων κατά συνέπεια μπορούν να ενταχθούν δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι, αγρότες κ.α.

Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να τοποθετηθούν σε στέγες, δώματα, ταράτσες, σκίαστρα και σε νόμιμες κατασκευές στους ακάλυπτους χώρους τηρώντας κάποιες προϋποθέσεις του γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού.

Ο χώρος που απαιτείται κυμαίνεται ανάλογα με την κατασκευή. Ενδεικτικά σε κεκλιμένη στέγη χρειάζονται περίπου 7,5τ.μ./ kWp επιφάνειας με σχετικά νότιο προσανατολισμό ενώ σε δώματα περίπου 12τ.μ. / kWp.

 

Κόστος - Χρηματοδότηση
Το κόστος του συστήματος υπολογίζεται κατόπιν μελέτης κυρίως του χώρου εγκατάστασης. Ενδεικτικά κυμαίνεται περίπου 1.500€-1.700€/ kWp πλέον ΦΠΑ.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει δωρεάν τη μελετη ειδικά για το χώρο σας και 100% πλήρη χρηματοδότηση του έργου σε συνεργασία με ειδικά προγράμματα και με πολύ χαμηλά επιτόκια 4% - 7% χωρίς εγγυήσεις και προσημειώσεις. Οι δόσεις εξοφλούνται από τις πληρωμές της ΔΕΗ χωρίς άλλες υποχρεώσεις. Μετά την ολική εξόφληση του δανείου ο επενδυτής πλέον εισπράττει καθαρά όλα τα έσοδα που προκύπτουν από την πώληση του ρεύματος.
Χρηματοδοτείται το κόστος του συστήματος με το ΦΠΑ, το αρχικό κόστος σύνδεσης με τη ΔΕΗ καθώς και τυχόν άλλα έξοδα όπως ανακατασκευή της στέγης, μόνωση κ.α. με ανώτατο ποσό 50.000€ συνολικά.

Συντήρηση – Έξοδα λειτουργίας
Δεν απαιτείται καμία συντήρηση στο σύστημα. Δεν υπάρχουν έξοδα λειτουργίας του συστήματος παρά μόνο η ασφάλιση του εξοπλισμού με ενδεικτικό κόστος 80-100€ ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρία.

 

Οι εταιρίες μας με εμπειρία 14 ετών σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σας εξασφαλίζουν την άριστη κατασκευή, την καλύτερη ποιότητα υλικών παγκοσμίως με γραπτή εγγύηση 5 ετών καλής λειτουργίας και την μοναδική γραμμική εγγύηση 25 ετών απόδοσης των φωτοβολταϊκών συλλεκτών.

Πραγματοποιούμε δωρεάν την μελέτη ειδικά για την στέγη σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η εταιρία ειναι πιστοποιημένη για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 από την TUV Austria.

Είμαστε καταχωρημένοι στον κατάλογο μελετητών, εγκαταστατών φωτοβολταϊκών συστημάτων του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με αριθμό καταχώρησης:

Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή Ο.Ε.: 28

Compa Solar: 29

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2012 21:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Trackers Αυτόνομα φωτοβολταϊκά Solar Home »