ΑρχικήΝέαCompa SolarWorld Distributor 2012

Compa SolarWorld Distributor 2012

Εκτύπωση PDF
sw_distributor_de_4c_2012_252x142px
      
Compa Solar - Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή Ο.Ε.  SolarWorld Distributor 2012.
 
Για ακόμα μία χρονιά ο μεγαλύτερος κατασκευαστικός οίκος φωτοβολταϊκών παγκοσμίως, εμπιστεύεται τον όμιλο Compa Solar για την αντιπροσώπευση και υποστήριξη των προϊόντων του στην Ελλάδα.
 
Ο Όμιλος SolarWorld AG (ISIN: DE0005108401) συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή κρυσταλλικής φωτοβολταϊκής τεχνολογίας υψηλής ποιότητας. Η δύναμη του Ομίλου είναι η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή φωτοβολταϊκών: Από το πυρίτιο ως πρώτη ύλη, στα wafers, στις κυψέλες και στα Φ/Β στοιχεία μέχρι την ολοκληρωμένη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση κάθε μεγέθους "με το κλειδί στο χέρι"...
Η έδρα του Ομίλου είναι στη Βόννη. Γραφεία πωλήσεων υπάρχουν στην Ισπανία, την Γαλλία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Αφρική και την πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής του Ομίλου βρίσκονται στο Freiberg της Γερμανίας και στο Hillsboro των ΗΠΑ.
Η SolarWorld AG εισήχθηκε το 1999 στο χρηματιστήριο και είναι εγγεγραμμένη, μεταξύ άλλων, στον τεχνολογικό δείκτη TecDAX, στον οικολογικό δείκτη ÖkoDAX καθώς και στο δείκτη βιωσιμότητας NAI.